SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS ÜLLŐ

Szélvédő javítást, kőfelverődés javítást végzünk Üllő és környékén kiszállási díj nélkül! 

Megóvjuk autója szélvédőjét a sérülést követően akár aznap a további sérüléstől Üllő és annak vonzáskörében. A gyors szélvédő javítással biztosítjuk az autó további biztonságos használatát, elkerülve az esetleges szélvédő csere magas költségeit.

Mobil szélvédő javítás prémium minőségben az Ön kényelméért Üllő és annak vonzáskörzetében! Hívjon a +36707557917 telefonszámon, vagy küldjön fotót szélvédője sérüléséről az alsó sarokban lévő chat ablakon keresztül!


SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS ÁRAK:

Kőfelverődés javítás áraink a fizetendő végösszeget tartalmazzák rejtett költségek nélkül: aktuális áraink és akcióink itt érhetők el!


Mit kell tennem a szélvédő sérülés után?

1. Telefonáljon, vagy írjon mielőbb a további sérülés elkerülése végett! Mobil szélvédő javító szolgáltatásunkkal az Ön által megadott helyszínen elvégezzük szélvédője javítását Üllő és környékén!

2. Sérülést óvja a nedvességtől, szennyeződésektől. Ha lehetősége van rá, ragassza le egy ragasztószalaggal (pl: cellux-al) a sérülést a javításig, ezzel megóvja a sérülést.

3. Kedvező árainkkal, a sérülés mértékétől függően már 7900 Ft-tól vállaljuk szélvédőjén a kőfelverődés javítását Üllő és annak vonzáskörében!


MOBIL KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Üllő és környéke


Legyen Ön is elégedett ügyfeleink között!

Hívjon vagy írjon üzenetet!Kőfelverődéstől a javításig Üllő


Miután kőfelverődéstől megsérült a szélvédőnk, érdemes mielőbb megjavíttatnunk azt, mert a szélvédő cseréje jóval magasabb költséget von maga után. A már megsérült szélvédőnk bármelyik pillanatban elrepedhet, és akkor már sajnos csak csere segíthet rajtunk.

A javítást a piacon kapható egyik legmodernebb és leghatékonyabb géppel végezzük, amely 1 bar nyomással képes fokozatosan belepréselni a ragasztót a legkisebb repedésekbe. Ragasztóink jó minőségűek és különböző sűrűségűek a kőfelverődéshez kalibrálhatóak, továbbá az autó üvegével szinte azonos átlátszóságot biztosítanak.Sokan használnak nem megfelelő minőségű eszközöket, amit nem ajánlunk, hiszen azok nem képesek feltölteni hiánytalanul a sérülésben lévő repedéseket, ahol levegő, vagy esetleg nedvesség maradhat, amitől szintén tovább repedhet szélvédőnk.


Sérülés utáni tennivalók

Amit tehetünk annak érdekében, hogy csökkentsük az esélyét annak, hogy tovább repedjen a kőfelverődés, hogy kerüljük a rezonanciát, és leragasszuk a sérülést (például egy cellux-al), hogy ne jusson szennyeződés és nedvesség a repedésekbe, amíg meg nem nézetjük egy szakemberrel. 

Mielőbb megjavíttatjuk a szélvédőt, annál szebb lesz a javítás végeredménye, hiszen kevesebb szennyeződés kerül a sérülésbe. Fontos, hogy javítás előtt ne mossuk le a szélvédőt.


Szélvédő javítás Üllő - Lépésről lépésre


Miután felvette velünk a kapcsolatot (ezt megteheti telefonon, email-en, vagy a chat ablakon keresztül), egyeztetünk időpontot és helyszínt, amit mobil szélvédő javítás szolgáltatásunkkal igyekszünk a leendő ügyfeleink kényelméhez igazítani Üllő és környékén.


A javítás menete

Elsőként megtisztítjuk a kőfelverődés bemeneti nyílását egy előfúrással, ezzel egyben utat is nyitunk a ragasztónak a repedések feltöltése érdekében. Ezután felhelyezzük a belső tükröt a szélvédőre, majd a szélvédő javító eszközt, amivel belepréseljük a ragasztót a sérülésbe.

A repedések feltöltése, a szélvédő sérülésétől függően 20-30, vagy akár 40 percet vesz igénybe, ezalatt különböző technikákkal (pl.: nyomás szabályozással) segítjük a ragasztó bejutását a repedésekbe.

Miután sikeresen feltöltődött a kőfelverődés, UV lámpa segítségével megszilárdítjuk a ragasztót, majd egy fedőgyantával lezárjuk a sérülést. Ezután síkba csiszoljuk a szélvédőt és polírral kozmetikázzuk a kőfelverődés helyét.

Szélvédő javítás után a szélvédő nem reped tovább, és nem veszít stabilitásából.


További információt a szolgáltatásainkról az Árak és tudnivalók menüben, illetve a Főoldalunkon találhat!Mit kell tudni még a kavicsfelverődésekről?


Alapvetően 3 tényező befolyásolja a kavicsfelverődések javítását: 

  • az időjárás
  • a sérülés fajtája és mértéke
  • a sérülés elhelyezkedése


Mi történik télen?

Az időjárás hatással van a javítás menetét és emeli vagy csökkenti a rizikó faktort. Télen köztudott, hogy befagy a szélvédő, ami már önmagában veszélyt hordoz, hisz a fagyban egy pillanat alatt tovább reped, mert a benne lévő nedvesség a fagyással szétfeszíti, vagy mikor a meleg levegőt ráengedjük, a hirtelen fellépő hőingadozás is kiválthatja a továbbrepedést, és ezáltal okoz így nekünk bosszúságot, nem beszélve a hatalmas kiadásokról, amelyet egy szélvédőcsere okozhat.


Mi történik nyáron?

Természetesen a nyárnak is megvannak a negatív hatásai. A forró szélvédő se tesz jót a sérülés javításának, mert olyankor ki vannak tágulva a repedések, előfordul, hogy nyáron a szélvédő 60-70 fokig is felmelegedhet, és még könnyebben továbbreped, A javításnál ez is figyelembe kell venni, mivel ha nem vigyázunk, a ragasztó feltöltése közben a szélvédőnk végig repedhet. Ajánlatos a javítás előtt lehűteni, érdemes árnyékban parkolni, valamint megvárni míg kihűl az autó üvege.


És ha esik?

Eső… Na igen, az eső vagy bármilyen csapadék nagy ellensége a javításnak, hiszen a víz átlátszósága szinte azonos az autó üvegével, így nem látható, hogy milyen mértékű és pontosan hány repedés van a sérülésben. Minden esetben szükséges kiszárítani a szélvédőt, a legjobb ha ilyenkor saját magától természetes módon szárad ki, ezzel biztosan nem okozunk kárt. De van lehetőség a kiszárításra is, annak mindössze annyi a hátránya, hogy több időt vesz igénybe, mert imitálni kell a természetes módot és nem szabad nagy hőhatásnak kitenni. Természetesen, ehhez is meg vannak az eszközeink, a legjobb erre az egy állítható mértékű hősugárzó, vagy egy zsebsárkány.


A sérülés típusai

A sérülés fajtája is egy fontos tényező a javítás tekintetében. Több féle sérülést különböztetünk meg és annak kombinációit. Mind más és más technikával tölthetők fel, más-más ragasztót használva, mivel a ragasztók és gyanták sűrűsége is különböző. Csak néhányat említenék. mint például a csillag alakú sérülés, amit minden esetben a leghígabb ragasztóval szabad csak feltölteni. Az ilyen kavicsfelverődések javításánál, ami még nagyon fontos, a javításra szánt idő! Sokan nem töltenek kellő időt azzal, és sietve nagy nyomással préselik a ragasztót, amely a szélvédő tovább repedését okozhatja. Az idő amit a javításra szánunk, ahhoz szükséges, hogy a ragasztó a legkisebb terhelés mellett fel tudja tölteni a csillag alakú sérülés minden egyes ágát hiánytalanul. Hasonló kategória a csillag vonal, amit nagyjából ugyanazzal a technikával javítunk, a nyomást folyamatosan szabályozva, türelemmel és kellő szakértelemmel. De természetesen vannak ennél könnyebben javíthatóak, kevesebb kockázattal.


Sérülés helye

Ami nagyban befolyásolhatja még a javítás sikerességét, az hogy hol helyezkedik el a kavicsfelverődés. A képlet egyszerű. Minél közelebb van a szélvédő bármely széléhez, annál könnyebben el tud repedni, hiszen ott feszül a legjobban az autó üvege. Persze a javítást is nehezíti, ha a szélén ütötte meg a kő, hisz nem lehet melegíteni a szélvédőt belülről, nem lehet feltenni a javításhoz használt tükröt, ami segíti a pozicionálásban az eszközt és segít nyomon követni a javítást. Precíz munkát és gyakorlottságot igényel, hiszen majdnem vakon dolgozunk, ezért mindenképp válogassuk meg, kihez fordulunk segítségért.


Na de mikor?

Időben cselekedjünk, és ne halogassuk tovább az autó üveg javítását, mert annyi biztos, hogy előbb vagy utóbb biztosan tovább fog repedni az autó üvege. Arról nem beszélve, minél később jutunk el a javításig, annál nagyobb lesz a kár, és annál költségesebb a javítás, Nem mellékesen a javítás minőségét is nagyban befolyásolja a sérülésbe kerülő szennyeződés is. Összességében pénzt, időt és energiát spórolunk meg magunknak, ha időben cselekszünk.

 

Hívjon bizalommal (+36707557917)!